Merlijntheater

Voorbij. Zondagmiddag 20 september 14:00 uur de Rotterdamse cabaretier Arie Vuyk met de voorstelling: Bij de horizon linksaf, met veel liedjes.  Arie Vuyk ging op zoek naar zijn grenzen en liet de ene verrassing na de andere volgen. Kijk en luister hier nog eens naar Arie.

Ook voorbij. Zaterdagavond 3 oktober 20:15 uur, concert van LATZSO. Inderdaad een feest voor oog en oor. Een mooie avond voor een publiek van ruim 30! Luister en kijk hier naar Latzso. Of hier.

Voorafgaand aan het concert van Latzso was er eerst een beknopte, satyrische voorstelling uit de serie: De spiegel van Merlijn. Deze keer de voorstelling: Opa moet gezond eten, met acteurs Marjolein, Martin en Jo.

Ook voorbij. Zaterdag-avond 28 november 20:15 uur: Delftsch Studenten Zigeunerorkest Pipacs,7 man/vrouw sterk! Onvervalste zigeunermuziek. Weemoed en verlangen, Weltschmertz en vreugde van het zwervende volk, uitgedrukt in de muziek van deze enthousiaste muzikanten. Puur akoestisch, uw gehoor werd niet beschadigd.

 Ook hier was eerst een beknopte, satyrische voorstelling te zien uit de serie: De spiegel van Merlijn. Deze maal een politiek satyre. Mark Rutte incognito op zoek naar de meningen over zijn beleid.


 

Tweede Kerstdag zaterdagmiddag 26 december 2015. Muzikale Kerst-in met het Historisch Genootschap Tot Leeringhe ende Vermaeck.

Gezellig en warm.Dit Gezelschap bestaat thans uit Annette de Mos (zang en spel), Oscar Bouwmans (piano en spel) en Jo Creemers (spel en zang) en brengt 2 verschillende muzikale voorstellingen:

1- Leven en werken van Hugo de Groot. Zowel serieus als humoristisch. Een vrij korte voorstelling, in coproductie gemaakt met SomethingExtra in Delft.

2- De mini-musical Daar in die molen, met veel Oud-Hollandse volksliedjes (u zult ze allemaal mee willen zingen, en dat juichen we toe). 

We gingen helemaal los! Verder schoofJan van Bommel aan met zijn kerst-accordeon.

Entree tien euro en aan de kassa twaalf. Uitsluitend in de voorverkoop elk vierde kaartje halve prijs. Glühwein en warme vruchtenbowl waren inbegrepen. Woningbouwcorporatie WaterwegWonen had 40 kaartjes gekocht voor deze voorstelling, om via FaceBook te verloten onder de huurders. Op deze manier wilde Waterweg Wonen het woongenot verder verhogen.